Povestea noastra

Salutare!

Cine suntem noi….greu de definit …suntem simplu Echipa “Calare pe doua roti “.

Poate  nu este cel mai original nume pe care l-am gasit, insa este cel care ne  caracterizeza, uniti fiind de pasiunea de a calatorii pe doua  roti…discutii comune despre  2 roti…si cel mai important o stransa prietenie legata de/pe  doua  roti.

Ideea  a inceput intr-o  frumoasa calatorie de la un logo pe care l-am gandit,  l-am placut si cel mai important a fost ca l-am printat pe un tricou.  Ne-a placut la nebunie  …si spre surprinderea mea  si  celor din jurul nostru . Acela a fost  Big-Bang-ul pentru dezvoltarea ideii de a pune  printuri pe  tricouri,  hanorace si cam tot ce merge printat pe textil de la scheleti,  motociclete, motoare, tranzistor, saibi,  pistoane, biciclete, pista de biciclete…pana la un mesaj prin care iti ‘injuri” cel mai bun prieten.

Cu ce ne ocupam

Graficele sunt in proportie de 90% create de noi, asa ca daca achizitionati un tricou sub sigla “Calare pe doua roti”  aveti toate sansele sa aveti un un imprimeu unicat . Nu o sa mintim  spunand ca nu stim ce este aceea o vectorizare, deoarece  ca toti  ceilalti avem si noi specialistii nostri. Tricourile sunt printate prin procedeul DTG(Direct To Garment) mai este cunoscut si sub numele de imprimare digitala sau imprimare  direct pe material, fiind o tehnica de printare direct pe textile  si imbracaminte care foloseste o imprimanta cu inkjet specializata, care  disperseaza un jet de cerneala la imprimarea pe imbracaminte la fel ca o  imprimanta normala cu inkjet. Atat tricourile  si  hanoracele sunt de calitate superioara  de la Fruit of the Lom, Sol’s si Gildan.

La cere va creem propriul logo, propria grafica, executam imprimari personalizate conform  cerintelor voastre.

Echipa

Cam asa am descrie Echipa Calare pe doua roti  si munca facuta din pasiune pentru pasionati.

Asteptam sugestii, sfaturi,critici …fiind la inceput de drum aceste ne vor ajuta sa ne pliem cerintelor voastre

Asfalt uscat!